Kam letos

ŠTUDENTSKA DELOVNA BRIGADA 2020 ODPOVEDANA!


 

Kljub večmesečnih pripravah, veliko vloženega truda ter številnim varnostnim prilagoditvam, smo zaradi trenutnih zdravstvenih razmer v občini Hrastnik sprejeli odločitev, da letošnje brigade, prvič od njenega obstoja, ne izpeljemo.

Naše poslanstvo že več kot 20 let temelji na pomoči tistim, ki so tega najbolj potrebni, vseeno pa dana situacija zahteva odgovorno ravnanje do udeležencev prostovoljcev ter do prebivalcev. Tako smo se skupaj s predstavniki občine odločili, da projekt prestavimo na naslednje poletje.

Na tem mestu še enkrat zahvala Občini Hrastnik za vso sodelovanje v preteklih mesecih - nadejamo se, da bomo to sodelovanje nagradili prihodnje leto. Hkrati vam želimo, da se situacija v vaši občini čim prej uredi. Hvala tudi vsem partnerjem, ki nam pomagate na kakršni koli način. Posebna zahvala pa prostovoljcem, ki ste letos bili pripravljeni nesebično pomagati sočloveku, verjamemo, da se kmalu vidimo. 

Ekipa ŠDB smo se do zadnjega trudili izpeljati projekt, ki ga tako izpuščamo prvič po 22 letih. Z grenkim priokusom, vendar vseeno optimistično in nasmejano zremo v 2021, ko bomo ponovno puščali posledice še naprej. :)


 

Kontakt

Študentska organizacija Univerze v Mariboru,
Oddelek za socialna in zdravstvena vprašanja študentov ŠOUM

Gosposvetska cesta 83,
2000 Maribor

E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Telefon: 02 228 56 00

Vodja projekta (David Lukner): 031 210 252

© 2020 | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM